Planera för sommarens segelsemester

Det närmar sig med stormsteg och nu önskar vi ju inte att det ska bli storm på er segelsemester utan vindar som är lagom nog att ta er fram på de vatten som ni väljer att segla på.

Rutten kan redan vara lagd och nu gäller det att planera för sommarens segelsemester steg två. Vad ska finnas med under den resa som ni tänker att ni ska göra. Förutom kläder och mat så kan det vara bra att ta med sig lite olika klassiska brädspel som man kan spela hela familjen om vädret inte tillåter bad. Med dagens teknologiska utveckling så kan även spel på casinon vara något som de vuxna kan tänkas syssla med vid dåligt väder. Det gäller att vara väl förberedd om det inte blir som man tänkt sig, så även med alternativ rutt om den tänkta inte blev möjlig.

Det gäller att planera allt in i detalj så man inte står där ute på havet med sin segelbåt och inte vet vad man ska göra. Låt även övriga familjemedlemmar vara med och planera för att få med allas synpunkter och åsikter om resmål, vad som ska packas med och annat. Vi hoppas verkligen att vädergudarna är med och att allt blir som ni planerat. Lycka till med er segelsemester och kom hem utvilade, brunbrända och glada över den resa ni fått göra.