Planering inför sommarens seglingar

Sommaren kommer, var så säker. Det kan se lite olika ut i vårt avlånga land och de som bor längst i söder har säkert sjösatt redan. Medans de längst i norr kanske väntar på att isen ska lossa så de äntligen få lägga i sin älskade båt.

Det gäller att vara väl förberedd när man väl får ge sig ut på den första seglatsen. Har du allt i båten som du behöver? Är båten segling duglig? Ja, det är mycket som ska fixas innan man kan ge sig ut på sina turer på öppet vatten. Tiden går fort och du kan tycka att du har gott om tid innan du ska lägga i din båt. Men av erfarenhet så går tiden mycket fortare än vi tror. Se till att allt är klart med din båt innan den stora dagen då sommaren äventyr kan börja.

När sommaren visar sig från sin bästa sida så vill man att allt ska fungera. Det ska finnas Internet ombord så ungarna känner sig nöjda och kan se sina favoritserier och följa sina kompisar på sociala medier. Men även ni som föräldrar vill kunna kolla mailen och även spela något trevligt casinospel. Idag så är nätet viktigt även om vi sitter ombord på en segelbåt.