Se till att klä dig varmt för vinterfisket

När det här inlägget skrivs har vintern börjat. Med vintern kommer kyliga temperaturer. Men trots kyla och utmanande väder så stoppar det inte de som vill ägna sig åt vinterfiske. Om du ska ge dig ut att fiska på vintern är det viktigt att du är rätt klädd.

Det är alltid bättre att du klär dig för mycket än för lite eftersom du annars kan behöva avbryta fisketuren tidigare än vad du tänkt dig på grund av kyla. Därför ska du alltid se till att du har en varm jacka och gärna ha flera lager med tröjor under. Det finns till exempel värmande fleecetröjor. Är det riktigt kallt kan du ha ett underställ närmast kroppen. På fötterna ska du ha rejäla skor som både är värmande och är halkfria. Tänk också på att ha en mössa och vantar.

Köp nya kläder

Är du i behov av större kläder kan du klicka här för att hitta värmande kläder för herr. Det finns till exempel jackor i olika utföranden som passar bra för vinterfiske. Du hittar även fleecetröja såväl som flanellskjortor och huvtröjor som också värmer bra. Förutom klädesplagg finner du mössor och vantar.